Service Roți

Toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tracțiunea, frânarea, virarea, dar și o serie de atribute ale mașinii, depind de pneuri. 

Drive in Autoservice este un service auto din Sibiu, autorizat R.A.R., care prestează servicii auto și pentru roțile vehiculelor, pe lângă alte servicii complementare, necesare unui vehicul. De asemenea, la Drive in Autoservice se pot comanda și anvelope de vară/iarnă, în funcție de dimensiunile necesare și mărcile dorite.

Drive in Autoservice are în vedere calitatea serviciilor prestate și dorința ca fiecare client să circule permanent în siguranță.

Service Roți Drive in Autoservice

Anvelopele reprezintă legătura dintre vehiculul tău și carosabil. Deși sunt componente esențiale ale autoturismului, avem tendința să le trecem, rapid, cu vederea. Drive in Autoservice recomandă ca întreținerea lor să fie făcută periodic sau imediat când apare o problemă. Tehnicienii te vor sfătui cu privire la cel mai bun moment, pentru a cumpara un set nou de pneuri și bineînțeles, care este cea mai optimă variantă pentru mașina ta.

Sfatul Drive in Autoservice:

Nu folosi niciodată anvelope uzate sau deteriorate! Chiar dacă schimbarea anvelopelor implica un efort financiar, nu neglija și nu amâna decizia de preschimbare, pentru că este în joc, siguranța ta și a celorlalți participanți la trafic.

Drive in Autoservice oferă servicii specializate de vulcanizare și ne bucurăm că putem veni
în întâmpinarea nevoilor clienților din Sibiu, zonele învecinate și nu numai.

Toate reparațiile la pneuri, depind de timp. Cu cât ajungi în timp util și cu avarii mici, până la moderate, cu atât este mai probabil să putem repara, respectiv să te putem ajuta.

Această operațiune este necesară pentru a elimina vibrațiile. Echilibrarea roților, efectuată în service-ul autorizat Drive in Autoservice, se realizează cu ajutorul echipamentelor performante, care asigură o precizie ridicată și într-un timp minim.

La Drive in Autoservice Sibiu, poți veni cu anvelopele tale, iar personalul nostru îți schimbă anvelopele, în condiții de siguranță. Montarea și demontarea roților, poate fi periculoasă și trebuie realizată doar de personal autorizat care folosește unelte și proceduri specifice. Montarea incorectă poate duce la deteriorări ale jantei sau, în cel mai rău caz, pierderea roții în mers, dacă prezoanele roților sunt stranse incorect. Astfel spus, te sfătuim să efectuezi, întotdeauna, montarea/demontarea roților la un service profesionist, pentru a spori siguranța ta și a mașinii tale, îmbunătățind totodată manevrabilitatea vehiculului și prevenind deteriorarea prematură a anvelopelor. Drive in Autoservice îți oferă siguranță maximă, din acest punct de vedere!

Jantarea (montarea) și dejantarea (demontarea) unei anvelope pe/de pe jantă, poate fi periculoasă și trebuie realizată doar de personal autorizat care foloseste unelte si proceduri specifice, pentru a-ți garanta cele mai sigure condiții. Montarea incorectă poate duce la răniri grave, dacă ansamblul anvelopă – jantă explodează, ca urmare a unei asamblări greșite. Alege profesioniștii, pentru a circula, permanent în siguranță.

Fie ca alegi să umflii anvelopele cu aer sau cu azot este important să menții presiunea la nivelul corect, pentru a păstra consumul cât mai scăzut și a reduce amprenta de carbon. Azotul este o alternativă la umflarea obișnuită cu aer. Este un gaz inert, dezumidificat, cu acțiune lentă, care este folosit la umflarea anvelopelor diferitelor vehicule.

Rotația anvelopelor trebuie realizată doar pentru prevenirea uzurii neuniforme. De obicei, uzura neuniformă are loc atunci când autovehiculul nu distribuie, egal, greutatea între anvelopele din față și cele din spate. În funcție de tipul de vehicul si de tipul de anvelope, schema permutării anvelopelor poate varia. Experții Drive in Autoservice, pot lua decizii privind rotirea anvelopelor din față între ele, rotirea anvelopelor din spate între ele sau să interschimbe anvelopele din față, cu cele din spate.

geometrie roți

Geometria roților are în vedere trei unghiuri, care asigură o aliniere corectă, respectiv: unghiul de cădere, unghiul de fugă și unghiul de convergență. 

Dacă unghiurile nu sunt aliniate corespunzător, pot apărea uzuri inegale sau premature a anvelopelor, uzuri la componentele sistemului de direcție și suspensie, și/sau probleme de manevrabilitate a autovehiculului. Aceste uzuri conduc, de cele mai multe ori, la cheltuieli mult mai mari, decât cele presupuse de verificarea geometriei și corectarea acesteia. Drept urmare, o verificare și o corectare a geometriei roților este necesară, periodic, tocmai pentru a circula permanent în siguranță

O geometrie deficitară a roților duce la:

  • Efecte nedorite privind traiectoria autovehiculului pe suprafața de rulare
  • Eforturi sporite ale conducătorului auto, pentru a menține direcția autovehiculului
  • Uzura rapidă, prematură și neuniformă a anvelopelor
  • Consum excesiv de carburant
  • Uzură prematură a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe în ceea ce privește siguranța participanților la trafic, implicând și costuri apreciabile. În incinta service-ului auto autorizat R.A.R., Drive in Autoservice, geometria roților se realizează 3D, cu echipamente performante, de ultimă generație, care sporesc siguranța executării operațiunii și ajută personalul specializat la executarea unei geometrii corecte. Avantajele le vei observa în timp, pentru că te vei putea bucura de o durată de viață mai mare a anvelopelor, iar manevrabilitatea vehiculului va fi mai bună.

Detaliat, o geometrie deficitară a roților duce la:

  • Efecte nedorite privind traiectoria autovehiculului pe suprafața de rulare
  • Eforturi sporite ale conducătorului auto, pentru a menține direcția autovehiculului
  • Uzura rapidă, prematură și neuniformă a anvelopelor
  • Consum excesiv de carburant
  • Uzură prematură a pieselor care fac parte din ansamblul sistemului de directie, cu implicatii directe în ceea ce privește siguranța participanților la trafic, implicând și costuri apreciabile.

În incinta service-ului auto autorizat R.A.R., Drive in Autoservice, geometria roților se realizează 3D, cu echipamente performante, de ultimă generație, care sporesc siguranța executării operațiunii și ajută personalul specializat la executarea unei geometrii corecte. Avantajele le vei observa în timp, pentru că te vei putea bucura de o durată de viață mai mare a anvelopelor, iar manevrabilitatea vehiculului va fi mai bună.

anvelope noi vară/iarnă

Specialiștii din service-ul Drive in Autoservice, îți vor oferi consultanță, în alegerea celor mai bune și potrivite anvelope, pentru mașina ta.

Beneficiile achiziționării unor anvelope noi

Siguranța Sporită a autovehiculului tău. În acelasi timp, anvelopele noi îmbunătățesc capacitatea vehiculului la frânare, accelerare sau în viraje.

Tracțiune Îmbunătățită – Performanța anvelopelor tale în condiții diferite de drum și condiții meteorologice diferite, precum: zăpadă, ploaie, mâzgă, noroi, etc., depinde foarte mult de profilul și uzura căii de rulare. Anvelopele trebuie să sporească încrederea șoferului, în capacitatea autovehiculului, să dețină și să mențină controlul pe carosabil, indiferent de vreme.

Consum Redus – Uzura anvelopelor tale afectează, în mod dramatic, costul cu combustibilul. Dacă ai un set de pneuri uzate, cu profilul benzii de rulare neuniform, consumul de carburant va crește deoarece autovehiculul tău trebuie să lucreze mai mult, pentru a transfera puterea în mișcare. Pentru cele mai bune rezultate, atunci când înlocuiești anvelopele, asigură-te că sunt montate corespunzător, echilibrate, aliniate și umflate la presiunea corectă. Toate aceste proceduri, se execută într-un service autorizat, iar Drive in Autoservice este alegerea ideală.

Experiență mai placută la volan – un alt avantaj al unui set nou de anvelope, este senzatia pe care o ai la volan. De asemenea, pneurile noi sunt mai puțin zgomotoase, comparativ cu anvelopele uzate și oferă o deplasare mai lină.

Performanță Garantată Distanța de care are nevoie autovehiculul tău pentru a frâna sau viteza la care poți efectua un viraj, depind de calitatea anvelopelor tale. Pneurile noi sunt proiectate să ofere performanță de top și să îmbunătățească experiența ta, la volan.

Drive in Autoservice te ajută să alegi tipul potrivit al anvelopelor, care îți satisfac dorințele, anticipând condițiile în care vei conduce. Pentru mai multe informații, ne poți contacta, cu încredere.

Daca ești în căutare de anvelope noi, care fac parte din diferite clase, precum: premium, mediu sau buget/low cost, Drive in Autoservice este răspunsul! Avem pe stoc o gamă largă de anvelope de vară sau anvelope de iarnă, de la producători de renume precum: Michelin, Bridgestone, Goodyear, Dunlop, Continental, Hankook, și mulți alții, tocmai pentru a-ți ușura munca. 

Despre noi

Drive in este un nou concept în Sibiu, ce vine în întâmpinarea ta, cu servicii complexe, pentru autoturismul tău.