despre noi

Drive in Autoservice este un concept inedit în Sibiu, ce vine în atenția ta, cu service auto autorizat, stație ITP, Spălătorie Auto Self Service și Cafenea, toate în aceeași incintă.

angajamente Drive in Sibiu

  • Servicii de Calitate
  • Promisiuni respectate
  • Costuri transparente
  • Piese de schimb
  • Garanții pentru lucrări
  • Personal specializat
  • Rapiditate și implicare

Serviciile auto de care poți beneficia la Drive in Autoservice Sibiu sunt: operațiuni de mecanică, reparații auto, revizii auto și diagnoză auto, reparații climă auto, încărcare cu freon tip R-134a și R-1234yf, tratament cu ozon, reglaj direcție, dar și efectuarea Inspecției Tehnice Periodice (ITP). Serviciile se prestează atât cu programare, cât și fără programare.

În plus, ai posibilitatea să achiziționezi anvelope de vară sau anvelope de iarnă noi, direct de la service și piese de schimb, originale, comandate de la distribuitorii parteneri, la preț avantajos.

Toate serviciile auto Drive in Autoservice sunt prestate de personal specializat și cu experientă în domeniul auto. Rezultatele sunt calitative, pentru că ne dorim ca fiecare persoană care apelează la serviciile Drive in Sibiu, să circule permanent, în siguranță.

Drive in Sibiu este dezvoltat pe trei direcții clare, respectiv:

Drive in Autoservice

Drive in Autoservice – service auto autorizat de către Registrul Auto Român și Stație ITP. Acesta are în vedere siguranța participanților la trafic, prin efectuarea de reparații și acțiuni de întreținere pentru vehicule. Serviciile se adresează locuitorilor din județul Sibiu, turiștilor care au probleme cu mașina și companiilor cu flote auto.

Drive in Car Wash

Drive in Car Wash, din zona Turnișor, respectiv spălătorie auto, în regim self service este o variantă optimă, pentru o mașină curată. Te așteptăm la Drive in Car Wash, cu 17 piste funcționale, dotate cu echipamente performante pe bază de bancnote, având 7 programe de spălat. În lista cu programe se regăsește și spumă activă profesională, tip frișcă, care acționează asupra murdăriei de pe caroseria mașinii. În plus, poți beneficia și de cele 11 aspiratoare self service, din aceeași incintă: str. Autogării, nr. 8, Sibiu.  Drive in Car Wash este deschisă non-stop.

Drive in Café este surpriza plăcută ce vine în întâmpinarea ta, cafenea amplasată în același spațiu cu Drive in Autoservice și Drive in Car Wash, tocmai pentru a avea o experiență completă.

Despre noi

Drive in Sibiu este un concept care vine în atenția ta, cu servicii auto și servicii complementare pentru tine și vehiculul tău.

In incinta din Sibiu, str. Autogării, 8 gasesti: Service Auto Autorizat (Servicii de Mecanică auto, Climă auto, Reglaj Direcție). Stație ITP cu 2 linii. Car Wash și Cafe.