despre noi

Drive in este un nou concept în Sibiu, ce vine în întâmpinarea ta, cu servicii complexe, pentru autoturismul tău.

angajamentele noastre

  • Calitate
  • Promisiuni respectate
  • Costuri transparente
  • Piese de schimb – de calitate superioară
  • Garanție acoperită integral pentru toate brandurile
  • Rapiditate și implicare

Serviciile auto de care poți beneficia la Drive in Autoservice Sibiu sunt: operațiuni de mecanică – reparații auto – revizii auto, reparații climă auto, încărcare cu freon igienizare sistem climatizare, service roți, vulcanizare, reglaj direcție, dar și efectuarea Inspecției Tehnice Periodice (ITP). În plus, ai posibilitatea să achiziționezi anvelope de vară sau anvelope de iarnă noi, direct de la service și piese de schimb, originale, comandate de la distribuitorii parteneri, la preț avantajos.

Toate serviciile auto Drive in Autoservice sunt prestate de personal specializat și cu experientă în domeniul auto, iar rezultatele sunt la un înalt nivel calitativ, pentru că ne dorim ca fiecare persoană care apelează la serviciile Drive in Autoservice, să circule permanent, în siguranță

Drive in este dezvoltat pe trei direcții clare, respectiv:

Drive in Autoservice – service auto autorizat de către Registrul Auto Român, ce are în vedere siguranța participanților la trafic, prin efectuarea de reparații și întreținere, fără programare, a autoturismelor, autoutilitarelor, a microbuzelor și a autoturismelor de teren (SUV), deținute de locuitorii din județul Sibiu, de turiștii care vizitează orașul Sibiu și nu în ultimul rând, reparații și întreținere pentru flotele auto, deținute de companiile din județ.

Drive in Car Wash, din zona Turnișor, respectiv spălătorie auto, în regim self service este cea mai rapidă și optimă variantă, pentru o mașină curată. Te așteptăm la Drive in Car Wash, cu 9 piste funcționale, dotate cu echipamente performante pe bază de bancnote, având 7 programe, din care un program este cu spumă activă profesională, tip frișcă, care acționează asupra murdăriei de pe caroseria mașinii tale. În plus, poți beneficia și de cele 6 aspiratoare, amplasate în spălătoria spațioasă, de tip self service, de pe str. Autogării, nr. 8, Sibiu, disponibile non-stop, pentru curățarea mașinii, interior – exterior.

Drive in Café este surpriza plăcută ce vine în întâmpinarea ta, locație amplasată în același spațiu cu Drive in Autoservice și Drive in Car Wash, tocmai pentru a avea o experiență memorabilă, servind o cafea sau o gustare sănătoasă.

Despre noi

Drive in este un nou concept în Sibiu, ce vine în întâmpinarea ta, cu servicii complexe, pentru autoturismul tău.