Full 1
ITP
Inspecția Tehnică Periodică (ITP) este o verificare tehnică a autovehiculului, obligatorie, care atestă capacitatea acestuia de a participa, în condiții de siguranță la trafic.
Linia 1 - Fara Programare
Linia 2 - Cu Programare
Full 1
Full 1
Reglaj direcție
Sistemul de direcție este responsabil pentru menținerea controlului vehiculului, în orice moment și în orice situație.
Full 1
Full 1
Service Roți

Toate manevrele efectuate la volanul unui vehicul, tracțiunea, frânarea, virarea, dar și o serie de atribute ale mașinii, depind de pneuri.
Full 1
Full 1
climă și aer

Aerul condiționat este o necesitate, care permite să ne simțim confortabil la volan, în orice sezon, însă dacă nu îl întreținem, poate fi un pericol pentru sănătatea noastră.
Full 1
Full 1
mecanică
Drive in Autoservice, vine în întâmpinarea ta cu o gamă variată de servicii auto, începând de la revizii, până la operațiuni complexe.
Full 1
Full 1
CAR WASH

● 17 piste de spălare;
● 11 aspiratoare self service;
● 7 programe la aparatele pentru spălat exterior, inclusiv program de spumă activă, tip “frișcă“;
● Curte spațioasă și acces facil intrare/ieșire, din două sensuri diferite;
● Toată aparatura funcționează cu bancnote de 1 leu, 5 lei sau 10 lei;
● Deschis Non-Stop;

Full 1
Full 1
Drive in Café
Drive in Café este locul care completează conceptul Drive In și oferă posibilitatea să petreci câteva momente într-o ambianță plăcută și să descoperi produsele și specialitățile cafenelei.
Full 1
previous arrow
next arrow

Servicii auto Drive in Autoservice

Servicii auto cu sau fără programare​

ITP Sibiu

Stația Drive in ITP​

Drive in ITP stație cu 2 linii ITP, din incinta Drive in Autoservice. Efectuăm ITP pentru toate categoriile de vehicule, atât cu programare, cât și fără programare.​

Centru Reglaj Directie

Centru Reglaj Direcție

Serviciile de Verificare Direcție și Reglaj Direcție sunt disponibile la Drive in Autoservice, fără programare. Deținem aparatură 3D
compatibilă și pentru mașini modele 2023.

Service Roți

 Pentru roțile automobilului tău avem următoarele servicii Drive in Autoservice, fără programare: servicii reglaj direcție și vânzare anvelope noi.

Clima Auto Sibiu

Climă Auto

În aceeași incintă prestăm servicii auto pentru sistemul de climatizare, respectiv: verificare sistem climatizare, fără programare; încărcare cu freon R134a și R1234yf, fără programare, tratament cu ozon, fără programare și reparații/înlocuiri componente instalație AC, cu programare.

Mecanica Auto Sibiu

Servicii Mecanică

La atelierul de Mecanică Drive in Autoservice efectuăm, atât operațiuni simple (revizii auto, diagnoză auto), cât și operațiuni complexe (recondiționare motor).

Drive in Car Wash

Drive in Car Wash

Drive in Car Wash este spălătorie auto în regim self service, pe bază de bancnote. În incintă sunt 17 piste și 11 aspiratoare, deschise Non - Stop.

Drive in Cafe

Drive in Café

Drive in Café este locul care completează conceptul Drive In și oferă posibilitatea să petreci câteva momente într-o ambianță plăcută și să descoperi produsele și specialitățile cafenelei.

Despre noi

Drive in Sibiu este un concept care vine în atenția ta, cu servicii auto și servicii complementare pentru tine și vehiculul tău.

In incinta din Sibiu, str. Autogării, 8 gasesti: Service Auto Autorizat (Servicii de Mecanică auto, Climă auto, Reglaj Direcție). Stație ITP cu 2 linii. Car Wash și Cafe.