Ce găsești la Drive in Autoservice? Prestate în Sibiu, servicii complementare pentru tine și automobilul tău. 

Service Auto. Statie ITP. Cafenea. Spalatorie Auto

Dacă locuiești în județul Sibiu, cu siguranță ai auzit despre Drive in Autoservice sau poate ai văzut o reclamă despre stația ITP sau service-ul auto din cartierul Turnișor, de pe strada Autogării, numărul 8.

Ce reprezintă Drive in Autoservice?

Drive in Autoservice este locația din Sibiu, mai exact de pe strada Autogării, numărul 8, din cartierul Turnișor destinată tuturor persoanelor care conduc sau care dețin cel puțin un autoturism și au nevoie de servicii de întreținere și reparații auto pentru mașina din dotare. 

Pentru o prezentare mai amplă, putem lua treptat etapele apariției Drive in Autoservice și serviciile oferite, tocmai pentru a știi la cine să apelezi atunci când întâmpini dificultăți în domeniul auto.

 

În perioada 2018 – 2019, o mică echipă și-a pus întrebarea “Ce ar fi dacă…  în Sibiu venim cu o locație cât mai completă, care să se ridice la cerințele cetățenilor și să presteze servicii “ca la carte”? 🙂 ” Și uite așa, a apărut prima dată Drive in Car Wash.  Mai jos o să descriem serviciile întâlnite la noi în locație, în ordinea apariției lor.

Ce găsim la Drive in Sibiu, pe strada Autogării, numărul 8?

Drive in Car Wash este Spălătorie auto în regim self service, cu aparate pe bază de bancnote. 17 piste self service cu o serie de programe utile în curățarea caroseriilor auto, 11 aspiratoare și aparat cu 2 arome de parfum. 

 

Toate aparatele din incinta Drive in Car Wash funcționează doar pe bază bancnote. Pe lângă cele menționate mai sus, am lansat și o serie de Carduri Premium. Acestea se pot utiliza la pistele self service, iar în baza lor, se pot obține anumite reduceri la serviciile din aceeași incintă. Cardurile se adresează persoanelor care consideră că e mai practic să speli mașina cu card, fără a folosi bancnote și care chiar doresc să se bucure de beneficiile oferite.  Mai multe despre carduri, găsești aici: https://drivein.ro/carduri/ 

Pentru mai multe detalii despre Drive in Car Wash, accesează acest link https://drivein.ro/car-wash/ sau vii direct în locație. 

Drive in ITP (Stația ITP Central Sibiu – Drive in) este a doua activitate care a prins viață pe strada Autogării, numărul 8. 

Drive in ITP este stația unde se poate efectua Inspecția Tehnică Periodică pentru toate categoriile de vehicule, pe cele două linii ITP dețiunte. Pentru că cele două linii permit, Inspecția Tehnică Periodică se poate efectua, atât cu programare, cât și fără programare. Denumirea categoriilor de vehicule pentru care prestăm acest serviciu, actele necesare și alte detalii, se regăsesc aici: https://drivein.ro/itp/

Pe lângă faptul că Drive in Autoservice cuprinde toate activitățile din incintă, următoarea activitate deschisă după Stația ITP, a fost partea de service auto. În această activitate, includem o serie de servicii adresate autovehiculelor și despre care discutăm mai jos.

 

Centru Reglaj Direcție și Service Roți

Atelier de Mecanică Auto

Servicii Climă Auto

Centru Reglaj Direcție și Service Roți

Deoarece sistemul de direcție este responsabil pentru menținerea controlului vehiculului, am pus la punct serviciul de Reglaj Direcție. Acesta se prestează fără programare, la cele două standuri disponibile și dotate cu aparatura necesară și bineînțeles, cu ajutorul personalului specializat și dedicat. Pe lângă această activitate principală de Verificare și Reglaj Direcție, prestăm și alte servicii complementare pentru roți. Mai multe informații găsești aici: https://drivein.ro/service-roti/

Atelier de Mecanică Auto - întreținere și reparații auto

Pentru că în echipa Drive in Autoservice avem oameni pasionați și specializați, în atelierele de Mecanică Auto sunt rezolvate multe provocări din acest domeniu, fie ele simple sau complexe. În plus, putem comanda piese de schimb de la partenerii noștri, cu un timp optim de livrare. 

Mai jos menționăm operațiunile care se pot face în Atelierele de Mecanică, din incinta Drive in Autoservice: 

 

Constatări Defecțiuni Auto / Diagnoză Auto

Revizii Periodice și Mentenanță Auto

Întreținere și înlocuire Curele și Furtunuri

Reparații și întreținere la următoarele sisteme: 

Sistem Direcție, Sistem Suspensie, Sistem Frânare, Sistem Transmisie, Sistem Evacuare, Sistem Răcire, Sistem Climatizare, Sistem Iluminare, Sistem Aprindere, Sistem Lubrifiere, Sistem Alimentare, Sistem de Rulare, Ambreiaj, Cutie de viteze.

Servicii Climă Auto

Pe lângă serviciile menționate mai sus, evidențiem și serviciile pentru sistemul de climatizare. În cadrul Drive in Autoservice, efectuăm reparații și înlocuiri ale componentelor instalației de climatizare. De asemenea, punem la dispoziție și încărcarea sistemului de climatizare cu freon r-134a și r-1234yf, dar și tratament cu ozon. 

Așadar, Serviciile de Climă, menționate mai sus, încheie lista cu serviciile auto prestate în incinta Drive in Autoservice.

Drive in Café este locația din aceeași incintă care completează puzzle-ul Drive in Autoservice! Aceasta este destinată persoanelor care frecventează locația de pe strada Autogării, numărul 8, dar și tuturor persoanelor cărora le place cafeaua 🙂 

În cafenea, se pregătesc sortimente proaspete, pe bază de cafea, iar în completarea lor sunt sandwich-uri pe bază de ingrediente locale și produse de patiserie. 

Dacă nu ai fost până acum la Drive in Autoservice să speli mașina la Drive in Car Wash la ITP, la service-ul auto din incintă sau poate chiar să iei o cafea la pachet este momentul să vii! Ne găsești ușor și pe Social Media, pe www.drivein.ro sau fizic la sediu. 

Drive in Autoservice – Permanent în siguranță

Leave a Reply